Natúr kézkrém karácsonyi ajándéknak

natur-kezkrem-karacsonyra

Gondoltál már arra, hogy mit meg nem tesz a kezed egyetlen nap alatt? Szorít, emel, cipel, gépel, nyomkodja a telefont.

Mit tettél ma a kezed épségéért? Vigyáztál ugye, hogy ne sérüljön meg, ne üsd be, ne vágd meg magad. De vajon ittál elég vizet, hogy ne száradjon ki? Védted a napsugárzástól? Szedsz-e vitaminokat, hogy megőrizd a bőröd és az izületeid egészségét?

Ha csak egyetlen kérdésre is nem a válaszod, akkor ajándékba is kiváló lesz, hiszen valószínűleg kiszemelted sem tesz eleget keze ápolásáért.

A natúr kozmetikumok legjobb tulajdonsága

A natúr kozmetikumok növényi részekből készülnek, ezért lényegesen drágább lehet, mint a nem natúr tömegtermékek. És ez azért számít a legeslegjobb tulajdonságnak, mert ha valami drága, akkor megbecsüljük. Ha egy termék drága, akkor odafigyelünk rá, és használjuk azt, elfogyasztjuk a krémet, mielőtt megromlana. Ellenben az olcsó kézkrémek ott sorakoznak a polcon, elfelejtve.

A kezeink megérdemlik a minőségi ápolást. Hiszen nem csak az időjárásnak, napsugárzásnak, de a takarítószereknek is ki vannak téve. Ezenkívül, gyakran a különböző betegségek tünetei is a kezünkön jelennek meg először, mint az ekcéma, vagy az izületi gyulladások.

Ha szívesen adsz bio dolgokat ajándékba, akkor a Karácsonyi bio olaj, a kamélia olaj és a Karácsonyi csodaszer, a tamanu olaj című cikkekben adunk ehhez két jó ötletet.

natur-kezkrem-karacsonyra

Miért pont natúr kézkrém karácsonyra?

A kezünket napi szinte támogatni kell, szükség van egy ápoló, intenzíven hidratáló, nyugtató, gyorsan felszívódó kézkrémre. Ha használ napi szinten ilyen kézkrémet, akkor biztos gyorsan elfogy neki és szüksége lesz újra, tehát örülni fog, hogyha ezt kapja karácsonyra.

A natúr kézkrémek természetes, értékes hatóanyagokkal és különleges olaj kombinációkkal képesek táplálni a kezünket. Tartalmazhatnak sejtvédő E-vitamint és nyugtató hatású panthenolt is-

Fontos, hogy a natúr kézkrémek nem tartalmaznak káros összetevőket. A natúr kézkrém előnyei közé tartozik, hogy nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges anyagokat, pl. illatanyag, tartósító anyagot. Parabén mentes. Tehát olyan ajándékot adsz, amivel egészségesebb is lesz az illető. Óvod, vigyázol rá és ezt mindenki értékeli.

Összegezve

Amikor kipirosodik a bőrünk és viszketni kezd, amikor már zavar a minden napi tevékenységeinkben, akkor már odafigyelünk a kezünk problémáira. De nem érdemes megvárni, hogy így legyen. Igyunk elegendő vizet, és gondozzuk a kezünket minőségi natúr kézkrémmel. Miért natúr krémmel? Mert a bőrünknek nincs szüksége több vegyszerre, olcsó illatanyagokra, újabb allergizáló tényezőkre.

A kezünk fáradt a napi ártalmaktól, és ahhoz, hogy továbbra is szolgálhasson bennünket, arra van szüksége, hogy egy kicsit törődjünk vele. Tehát egy kis törődést fog kapni ajándékba karácsonyra Tőled, akinek adod ezt. Kiváló karácsonyi ajándék főleg nőknek.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*