Karácsonyi ajándékok, amire nem is gondolnál

Karácsony közeledtével egyre nagyobb gondban vagyunk, hogy mit is vásároljunk a legkisebbek számára. Mivel a gyerekeket általában rövid ideig érdekel egy-egy játék, így gondosan kell válogatnunk a termékek között. A habszivacs szőnyeg vásárlása remek megoldás, hiszen a több funkciónak hála sokáig használatba tudják venni az eszközt. De vajon milyen egyéb lehetőségeink vannak? Ebből a cikkből minden kiderül!

WinFun bébijáték

Amennyiben hasznos és praktikus kiegészítőket keresünk a babák számára, abban az esetben szóba jöhetnek a WinFun bébijátékok. Manapság már szinte mindent a távolkeleten készítenek, amely alól ezek a termékek sem kivételek. A minőségi anyagnak köszönhetően azonban tartósak és biztonságosak is egyben. A játékok között találatunk 5 az 1-ben állványos verziót, zenélő bébi járássegítőt, muzikális bébiasztalt, de még kiságyra szerelhető állatos forgót is egyaránt.

Választható továbbá Béka Junior babalaptop is, amely egy vidám készségfejlesztő fényekkel és hangokkal. A műanyagból gyártott darab egy kinyitható bébijáték, ami egy aranyos békát formál. A színes gombok különféle hangokat és fényeket adnak ki, nem utolsó sorban pedig a laptop zenélni is tud. Segítségével ráadásul a legkisebbek megtanulhatják a számokat és a formákat egyaránt. Kell ennél több egy óvodás számára?

Habszivacs szőnyeg

A habszivacs szőnyeg vásárlása remek lehetőséget nyújt a tökéletes karácsonyi ajándék megtalálásához. A puzzle egy többcélú eszköz, hiszen az elemekből össze lehet építeni akár egy nagyobb téglalap alakú területet is. Ezeken a részeken egy-egy népszerű mesehős rajzos változata található meg. Érdemes megfontolni, hiszen a habszivacs szőnyegen rendkívül biztonságos időt tölteni. A puzzle nagyon nagy és puha anyagokból áll, éppen ezért ideális a legkisebbek számára is. Ezenfelül építhetnek belőle nagyobb kockákat is, hiszen az elemek könnyen kapcsolódnak egymáshoz.

A kisbabáknak ideális és biztonságos játszófelületet biztosítanak, ráadásul a szülők számára is hasznosak. A szőnyeget ugyanis nagyon egyszerűen lehet tisztítani, ami egy kisgyermek esetében nem egy elvetendő szempont. A kínálatban találhatóak Jégvarázsos, Mancs őrjáratos, My Little Ponys, de még farmos lenyomatú verziók is. A választás tehát rendkívül egyszerű, a rendelést pedig akár online is leadhatjuk. Kell ennél több?

Összegezve: Számos karácsonyi ajándékot szerezhetünk be a boltok polcairól, azonban egyik sem garantálja azt, hogy a lurkókat hosszabb ideig érdeklik majd az adott tárgy. Éppen ezért érdemes körültekintően vásárolni, hogy ne csak egy pár órás foglalkozásra kerüljön sor. Éppen ezért remek megoldás a habszivacs szőnyeg vásárlása, amelynek több funkciója is van, így akár nyaralásra is magunkkal vihetjük. Ezen felül szóba jöhetnek a WinFun bébijátékok, amiket minőségi anyagból készítettek, így tartósak és biztonságosak is egyben.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*