Még nem késő: karácsonyi mentőötlet nagymamáknak

A karácsony közeledtével egyre többet gondolunk az ajándékokra, hogy kinek és mit vásároljunk az ünnepekre. A nagymamák érdemlik a legvarázslatosabb meglepetéseket, hiszen rengeteget köszönhetünk nekik. A nagyi lekvárja még finomabb lehet egy új főzőedénynek köszönhetően, a sütemények is jóval omlósabbak egy új robotgépnek hála. Amikor nem a konyhában sürgölődik, akkor biztosan a szobanövényei felé, vagy pedig a kertbe viszi a szíve.

Ebből a cikkből kiderül, hogy milyen karácsonyi mentőötletek vannak nagymamák számára.

Meglepetések nagymamáknak

Egy nagymama számára a karácsony már nem arról szól, hogy milyen ajándékkal lepik majd meg a gyermekei és az unokái. Nagy öröm viszont a családtagok számára, ha látják, hogy a nagyi mennyire örül egy kisebb vagy nagyobb ajándéknak. Egy szép haj- vagy bőrkozmetikai ajándékcsomag, egy új konyhai eszköz vagy egy meleg pulcsi biztosan remek választás lesz a részére.

Vannak nagymamák, akik szeretik a különböző parfümöket és kozmetikai termékeket, de akadnak olyanok is, akik a kényelmet részesítik előnyben. Nekik találták ki a különböző masszírozó gépeket, amelyeknek köszönhetően jóval kevesebbszer fordulhat elő izomfájdalom. Praktikus ajándék továbbá például egy ágymelegítő, hiszen az idősek jóval könnyebben fáznak meg. Mehetnek a fa alá a segélyhívók is, hiszen egy bizonyos kor felett erre a kiegészítőre is szükség lehet. Ne feledkezzünk meg azokról a hozzátartozókról sem, akik kevesebb összegből gazdálkodhatnak. Ők vásárolhatnak egy illatgyertyát, egy édességcsomagot vagy éppen egy ajándékozhatnak egy szép képet is az unokákról.

Ajándék szerszámkészlet

Egy ajándék szerszámkészlet biztosan lenyűgözi, hiszen nem számít effajta meglepetésre. Egy City Gardening kéziszerszám készlettől dobozban átadva biztosan nem jut majd szóhoz. A gyártmány tökéletes választás erkélyen és teraszon kertészkedők számára. A készlet tartalmaz egy talajlazítót, egy kiskefét és egy viráglapátot, így egy praktikus összeállításról beszélhetünk. Elfér benne minden, amire szükség van egy kis kertészkedéshez. A változat főként teraszra és erkélyre készült, tárolódobozzal együtt. Kiváló ültetéshez, virágok és fűszernövények vágásához, erkélyek és teraszok tisztításához és sepréséhez egyaránt. Nagy előnye, hogy a doboz fedele praktikus szemeteslapátként is funkcionál. Ehhez a család többi tagja vásárolhat számára locsolókannát, kesztyűt, egyéb kéziszerszámot, amellyel szinte bármilyen kerti munkát elvégezhet a tavaszi és nyári időszakban.

Összegezve:

Egy nagymama számára nehezen találjuk meg a megfelelő ajándékot. Karácsonykor nem szabad megfeledkezni az idősebb korosztályról sem, akiknek már kevésbé fontos, hogy drága meglepetést kapjanak. Sokkal jobban örülnek egy praktikus ágymelegítőnek, egy illatgyertyának vagy éppen egy ajándék szerszámkészletnek. A City Gardening változat tartalmaz egy kiskefét, egy lapátot és egy talajlazítót, így mehet is kertészkedni az erkélyre vagy a teraszra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*