Fém ajándék karácsonyra férfiaknak

Mitől lesz férfias a karácsonyi ajándék? A fémes alapanyagoktó, a  férfiakhoz közelálló témától és a kidolgozástól

Ha vicces, egyedi és minőségi karácsonyi ajándékot keresel férfi számára, legyen az férj, apa, nagypapa, vagy a fiad, akkor a Fém Ajándék Webáruházban jó helyen jársz, mert a teremtés koronája garantáltan szeretni fogja az általunk javasolt ajándékokat!

Férfias ajándékokat keresünk karácsonyra a férjünknek, apukánknak, a kollégánknak? Mit vegyünk annak karácsonyra, akinek mindene megvan? Legyen vicces vagy kreatív? Olcsó vagy exkluzív? Egyedi személyre szóló fém ajándék gravírozással?  Lássuk a férfi karácsonyi ajándék ötleteket!

Megnehezítheti a dolgunkat, ha igényes férfinak keresünk ajándékot, mivel nem akarunk bóvlit venni. A szokásos nyakkendős megoldáshoz is ismernünk kell a férfi ismerős vagy rokon ízlését, hogy ne lőjünk bakot. Ugyanakkor az sem sokat segít, ha a kedvesünk azt mondja, neki mindegy, mit veszel.

Milyen ajándék ötletek léteznek pasiknak karácsonya? 

Ne felejtsd el, hogy a karácsony a szeretet ünnepe! Még mindig. Inkább legyen egy szívből jövő kreatív karácsonyi ajándék a fa alatt, minthogy egy luxus ajándék, ami valamit kompenzál.

Mitől lesz férfias a karácsonyi ajándék?

  • a fémes alapanyagoktól
  • a  férfiakhoz közelálló témától 
  • az kidolgozástól

Ha vicces, egyedi és minőségi karácsonyi ajándékot keresel férfi számára, legyen az férj, apa, nagypapa, vagy a fiad, akkor a Fém Ajándék Webáruházban jó helyen jársz, mert a teremtés koronája garantáltan szeretni fogja az általunk javasolt ajándékokat!

Ajándék apukáknak

Egy apának a legnagyobb ajándék karácsonyra a családi béke és biztonság. Karácsonyi ajándékként ezért az apáknak olyasvalamit érdemes adni, ami arra emlékezteti őket, hogy ők a családfők, a család védelmezői.

Karácsonykor ezért a babaváráshoz hasonlóan érdemes az erejükre, a tartásukra emlékeztetni őket. Ilyenkor hasznosak lehetnek a szerszámkészletek, a szerszámgépek, hiszen azok a fiatal párok, akiknek pici babájuk van, az esetek többségében most építik a családi fészket, amihez jól jöhet az akkus fúró, vagy más praktikus segítség. Apáknak karácsonyi ajándékot adni talán ilyenkor a legkönnyebb, hiszen a szerszámok kínálata végtelen.

Érdemes olyan karácsonyi ajándékokat is nézni, ami az édesapa, nagypapa hivatásával, hobbijával vagy kedvenc sportjával kapcsolatos. A Fém Ajándék Webáruházban válogathatunk az alábbi kategóriák között: 

Az igazi karácsonyi ajándék apukáknak maga a családi béke és bármi, ami ehhez hozzásegít.

Ajándék kollégának

Hogy mi legyen a megbecsülést jelentő ajándék a kollégának karácsonyra, az ugyanúgy függ a munkatárs humorérzékétől, mint elhivatottságától. Akár irodai alkalmazottakról, akár főnökről van szó, egy emlékplakettnek, mini szobornak, dísztárgynak mindig talál helyet az ajándékozott. Gondolj csak a sportolók saját kis szentélyeire szobájuk sarkában az érmékkel és serlegekkel!

Ha nem szereted a futószalagon gyártott műanyag reklámtárgyakat, helyette szeretnéd kifejezni a tiszteletedet és az elismerésedet munkatársad felé, az egyik legeredetibb munkatársnak adható karácsonyi ajándék ötlet a csavarszobor. Kátai László fém szobrocskái egytől egyig eredetiek és tartósak, ezért egy-egy jelentős munkahelyi, vagy egyéb pillanat megörökítésére is alkalmasak. Létezik annál nagyobb elismerés, mint amikor újra és újra felemlegetik a legnagyobb pillanatod? Igen! Ha még meg is formálja valaki azt! Mindenki önbecsülésének jót tesz egy ilyen emléktárgy!

Kisbabát segített világra a szülésznő? Életet mentett a tűzoltó? Vagy a munkahelyektől elrugaszkodva: gólt rúgott valaki? Megépült a ház? László bármilyen egyedi elképzelést elkészít. A dísztárgyakat hegesztéssel állítja össze a minden háztartásban megtalálható, egyszerű fém alapanyagokból. Ha egy igazán személyes ajándéktárgyat szeretnél ajándékozni, keresd Lászlót!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*