Karácsonyra vásárolj kézműves ajándékot!

Karácsony az az időszak, amikor sokan problémába ütköznek, hogy milyen ajándékot is vásároljanak szerettünknek, barátunknak, vagy éppen családtagunknak. Nem lehetetlen azonban megtalálni a megfelelő darabot, csak megfelelően körbe kell nézni. Választhatunk például karácsonyi kézműves magyar ajándékok közül, ahol még a nagymamának is vásárolhatunk apróságot.  

Karácsonyi meglepetések 

A karácsony mindig egy olyan időszak, amikor összegyűlik a család minden tagja és eltöltenek pár napot, nyugalomban és meghittségben. Ennek persze valahol feltétele a megfelelő meglepetés megtalálása. A karácsonyi kézműves magyar ajándékok például remek megoldások lehetnek, ha már minden ötletből kifogytunk.  

Szaloncukor 

Az egyedi ízvilágú szaloncukroknak biztos mindenki örülni fog. Ott van például a sós karamellás változat, amely 2020-ban az év íze is volt. Választható továbbá zserbós, vegyes alkoholos verzió is. Utóbbi szatmári szilvapálinkás és vörösboros darabokat is tartalmaz.  

Kerámia ajándéktárgy 

Egy apró kerámia szintén egy olyan meglepetés, amivel bárkit lenyűgözhetünk. A paprikatartó csupor például egy kézi formázással és festéssel gyártott darab, amely egy deciliteres űrtartalommal rendelkezik. Nagy előnye, hogy mosogatógépben is mosható, így tisztítása is egyszerű lesz. Ott van továbbá az egyedi díszítéssel ellátott kerámia nyuszi is, amiből biztosan nincs két ugyanolyan darab. 

Játék 

Egy gyermek számára jó megoldás valamilyen kártyajáték, amiből szerencsére ma már kézzel készült kivitelt is készítenek. A legszebb magyar népmesés modell egy memória kártya, de jó választás lehet a Fekete Péter kártya is, ami pedig klasszikusnak számít a hazai piacon. A nagyobbaknak vásárolhatunk “Hét próba a Csillagösvényen” társast is, ami régi magyar tárgyakat, épületeket és híres embereket tartalmaz. Ennek folyamán megismerkedhetünk a történelemmel, a sportolókkal, a különböző alkotókkal és felfedezőkkel egyaránt.  

Rendelhető továbbá Süsü a sárkány, illetve hagyományos francia kártya is, amivel végtelen mennyiségű partit játszhatunk le. Ha pedig készségfejlesztőre vágyunk, akkor tökéletes lehet a betűkártya. Ennek segítségével a kicsik nemcsak ajándékot kaptak, hanem fejlődhetnek is.  

Italok 

A felnőttek számára pedig választható bor és pálinka is, hiszen a férfiak előszeretettel fogyasztanak alkoholos italokat. A webáruházban az alábbiak közül válogathatunk: 

  • Pannonhalmi muskotály 
  • Czimeres Irsai Olivér szőlő pálinka 
  • Pannonhalmi Irsai Olivér 
  • Pannonhalmi Torpedó 
  • Bolyhos ágyas kajszibarack- vagy szilvapálinka papírhengerben 

Remek megoldás nagypapáknak, férjeknek, édesapáknak, illetve nagyobb fiútestvéreknek egyaránt.  

Összegezve 

A karácsonyi kézműves ajándékok megfelelőek lehetnek, ha már kifogytunk az ötletekből. Ez lehet egy ízletes pálinka, egy társasjáték, de akár egy zserbós szaloncukor is egyaránt. Nem lehetetlen tehát az ünnep alkalmával tökéletes meglepetést átadni akár a nagymamánk, akár a testvérünk, akár egy barátunk számára sem.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*