Egyedi karácsonyfadíszek, akár ajándékba is

Hamarosan itt vannak az ünnepek, ami egyet jelent a karácsonyfa állítással és az ajándékozással. Decemberben szinte mindenki meglepetések után kutat, amivel örömet okozhat a másiknak. A karácsonyfa ára nagykereskedésben nem változott sokat a tavalyi évhez képest, így az erre kapható díszek sem kerülnek sokkal többe. Ez lehetőséget ad arra, hogy egy szívhez szóló, ámde mégis egyedi és hasznos apróságot adj át. Ebben a cikkben ötletekkel szolgálunk, hogy mik közül érdemes válogatnod. 

Az ünnepi időszak

Karácsonyi ajándékokat nemcsak december 24-én adunk és az azt követő napokon, hiszen előtte megannyi összejövetelen veszünk részt. Akár céges partiról, akár baráti találkáról van szó, decemberben szinte nincsen hét, amikor ne kellene meglepetésen gondolkodni. Ezt azonban könnyen le lehet egyszerűsíteni, hiszen az egyedi karácsonyfadíszeknek mindenki örül, ugyanis fel tudja használni, ezáltal praktikus és szívhez szóló.

Apróságok karácsonyra, amivel nem lőhetsz mellé

Manapság egyre népszerűbbek a díszgömbök, amelyek sokszor nem csak karácsonykor kerülnek terítékre. A termékek egyedi gyártásúak, így szabadon kérhető rá bármilyen felirat, elrendezés, nem beszélve a fényképről. Viszonylag sok helyen kapni olyan gömböket, amelyekbe családi fotót helyezhetsz el, így talán még személyesebb lesz a meglepetés. 

Másik megoldás a hímzett logók, amikből aztán szintén hatalmas a választék. Viszont, ha jó a kézügyességet, akkor akár te magad is megpróbálhatsz sajátot készíteni. Egyszerűen gondold át, hogy mit szeretnél megjelentetni, szerezz hozzá anyagot és eszközöket és már mehet is a gyártás. Amennyiben sikerül a prototípus, akkor jöhet a tömeges készítés, így mindenki kaphat belőle egyedi darabot. 

Fából készült különleges karácsonyfadíszek

Szeretnéd meglepni a szeretteidet egy különleges fából készült, személyre szabott dísszel? Online, Instagramon, webshopokban szintén találhatsz olyan változatokat, amiket fából formáznak meg. Legyen szó állatokról, nevekről, akár egy angyalkáról, szinte bármiben gondolkodhatsz. 

Kinek jó egy ilyen meglepetés?

Bárkinek, akit szeretnél, ha minden évben rád gondolna, amikor meglátja a karácsonyfán a tőled kapott díszt. A szüleidnek, anyukádnak, apukádnak, idős nagyszülőknek, minden olyan rokonnak, akinek nem akarsz egy újabb zoknit adni ajándékba. Barátoknak, kollégáknak, akikkel megegyeztetek, hogy nem veritek magatokat nagy költségekbe. Osztálytársaknak, tanároknak, oktatóknak, a szomszédnak, a körmösnek, de akár saját magadnak is adhatsz egy ilyen egyedi karácsonyfadísz.

Összegezve

Nemsokára itt a karácsony, így nem árt tehát elgondolkodni, hogy kinek és mit szeretnél adni, hogy azt időben beszerezhesd. Nem érdemes az utolsó napokban rohangálni, hiszen biztosan ki fog maradni valaki a listáról. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*