Hogyan válasszak férfinek karácsonyi ajándékot?

ferfinek-karacsonyi-ajandek

Karácsonyra emlékezetes ajándékot szeretünk adni, olyat, aminek örülnek életünk férfi tagjai.

Ám, amíg egy hölgynek viszonylag könnyű ajándékot kitalálni, addig a férfiaknál leragadtunk az arcvíz plusz parfüm, olyan, mintha adtam volna ajándékot típusú dolgoknál.

Gondolom, Te nem ilyen vagy. Te valódi, örömet adó, emlékezetes ajándékot szeretnél adni, ugye?

Segítünk!

Információ gyűjtés

A karácsonyi ajándék fontos. Elég fontos ahhoz, hogy ne csak úgy, hasra ütve próbáljuk meg kitalálni.

Érdemes jegyzetelni kicsit, hogy milyen hobbija van, mit említett, hogy szívesen megnézve, olvasni, megcsinálna, stb.

Nézzük meg a ruhatárát, milyen kiegészítőket tudnánk hozzátenni?

Van-e olyan közös hobbi, amihez kapcsolódva most tudnánk programot szervezni (decemberre vagy januárra!), valamilyen eszközt venni, vagy éppen képzést.

Van-e olyan utazási célunk, ahová együtt mennénk, mert ez az ajándékok legjobbika.

Kérdezzünk meg bátran családtagokat, ők milyen ötletekben gondolkodnak.

Karácsonyi ajándék férfiaknak – kezdjük az apróságokkal

Amíg nincs meg az nagy, igazi ötlet, addig kezdjünk el apróságokat gyűjteni. Ha horgászik, szerezzünk be valami vicces horgászós ajándékot, bögrét, hűtőmágnest. Ha biciklis, akkor a lehetőségek száma végtelen, akár egy színes kulacs is vagy fényvisszaverő szalag is lehet, hiszen az mindig kell.

A karácsonyfadíszek klasszikusnak számítanak, elég, ha neves – vagy fotós díszt veszel, és máris kiemelkedsz az átlag ajándékok közül.

A praktikus tárgyak ajándékká varázslása régi dolog, hiszen így készültek az első egyedi mintájú bögrék.

Ha elég sok apróságot összegyűjtöttünk, lehet, hogy már nem is lesz szükség a nagy ajándékra. A férfiak is azt szeretik, ha figyelnek rájuk, és a sok kicsi, személyre szabott ajándék ezt közvetíti felé.

ferfinek-karacsonyi-ajandek

Férfinek ékszert karácsonyra?

Ritkán jut eszünkbe, pedig a férfiak épp annyira szeretnék hordani ékszert, mint a hölgyek.

Az ékszer klasszikus ajándék, mert értéket közvetít, miközben egy minden nap viselt tárgyat adunk ajándékba. És a kulcsszó, a minden nap viselt. Vagyis nap, mint nap eszébe fog jutni, hogy tőlünk kapta ajándékba.

Az ékszer kiválasztás nem egyszerű, de odafigyelve, kisebb célzatos kérdésekkel azért könnyedén ki tudjuk deríteni, hogy most éppen órának, karkötőnek vagy nyakláncnak örülne.

Számtalan ötlet között válogathatsz a nevesajandek.hu ajándék ötlet webshopban a Férfiaknak szóló karácsonyi ajándék ötletek között!

Összegezve

A karácsonyi ajándékra nagyobb hangsúlyt kell fektetni, és idejében el kell kezdeni az ötletgyűjtést. Először gyűjtsünk információt. Aztán nézzünk körül a közös programok terén, még a tesó is örül, ha ajándékba egy közös programot kap velünk! Ezenkívül tartsuk szem előtt, hogy a férfiak is szeretnek ékszert kapni ajándékba, de vigyázat, körültekintően válasszuk ki azt az ékszert.

Szintén férfiaknak, csak konkrétan apáknak gyűjtöttünk össze három ajándék ötletet, a 3 ajándék ötlet karácsonyra apáknak című cikkben.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*