Puha, meleg karácsonyi ajándék

A karácsonyt azért is szeretjük, és akkor a legeslegszebb, amikor esik a hó és fehér karácsonyunk van. A puha fehérség csendet varázsol a környékre, előkerül a forró tea, és a meleg lakásból nézzük, ahogy esik a hó. Gyönyörű.

Ám ahogy mindennek, a télnek és a szépséges hóesésnek is meg van a maga másik oldala. Például, hogy hideg van, és miután elfogyott a forró tea, és becsusszannunk az ágyunkba, lehet, hogy reggelig vacogunk.

Ezért a legpraktikusabb karácsonyi ajándék a téli paplan.

Meleg karácsonyi ajándék – téli paplan

Télen, amikor nappal is hideg van, éjszaka pedig még hidegebb, a legjobb, amit ajándékba adhatunk, a biztonságos meleg éjszaka. Az a fajta meleg, ami alá bevackolhatunk, jó puha és szép álmokat ad nekünk. Fontos, hogy a téli paplan jó meleget adjon, de ne izzadjunk alatta. Az pedig legalább ilyen fontos, hogy puha legyen, hiszen a bőrünkhöz ér.

Karácsonyi ajándék – meleg éjszakák, nyugodt alvás

A karácsonyi paplan adhat nekünk meleget, de lehet, hogy csúnyán megizzadunk alatta, és alvás rémálommá változik. Ezt nem hagyhatjuk.

Az, hogy a paplanunk jó meleg-e, attól függ, hogy milyen anyagból készül, vagyis milyen a töltete. Nézzünk három téli paplant.

A pehelypaplan lényege, hogy liba vagy kacsa tollpehely töltettel készül. Finoman melegít és nagyon puha. Ugyanakkor a hőszigetelő és légáteresztő képessége nagyon jó. Fontos, hogy steppelt vagy kazettás kialakítású legyen a paplan, különben reggelre az összes tollpihe a lábadnál lesz egy kupacban, te pedig bal lábbal fogsz kelni.

A Gyapjú paplanban a gyapjúszálak göndörsége miatt sok levegő marad, és a levegő remekül szigetel, ezért télen jó melegen tartja a testet. Ugyanakkor a gyapjúszálak a saját súlyuk 30-40%-ának megfelelő nedvességet képesek magukba szívni, tehát felszívja az esetlegesen keletkezett izzadtságot, a bőrünk száraz marad, alhatunk nyugodtan tovább.

A Bamboo paplan 50% bambusz és 50% pamut anyag töltettel készül. Nagyszerű nedvesség kiegyenlítő, a bambusz szálak magukba zárják, ezért kiváló választás fokozott izzadás esetén. A bambusszal kevert fedőanyag selymesen puha tapintású. . A bambusz szálak hatására a paplan természetes anti-allergén hatású, ezért allergiások számára is kiváló ajándék lesz.

Puha karácsonyi ajándék

Az a minimum, hogy a paplanunk puha és finom legyen, igaz? A puhasága attól függ, hogy milyen anyagból készült az úgynevezett fedőrétege, ami a bőrünkhöz ér. Az anyag legyen kellemes a bőrnek, de fontos a jó nedvszívó képesség is.

  • Pamutszatén: majdnem olyan selymes, mint a selyem, a pamut pedig jól szívja a nedvességet.
  • Pehelybiztos angin: sűrű szövésű pamutvászon, amiből nem jutnak ki a tollpelyhek, és kellemesen puha.
  • 100% pamut: a bőrnek kellemes érzetű, természetes anyag, kiváló hővezető és jó légáteresztő.
  • Aloe vera kezelésű mikroszál: 100%-ban aleo verával kezelt anyag, puha, selymes, nyugtat és még regenerál is.

Összegezve

Tehát a karácsonyi ajándékunk puha, meleg téli paplan, mely meleget és nyugodt alvást ad. Válaszd ki a legjobbakat. Szép álmokat és Boldog karácsonyt!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*