Cirkónia kristályos szettek karácsonyi ajándéknak

voros-cirkonia-szett

Az ékszer örök ajándék karácsonyra. Könnyű olyat választani, aminek nagy eséllyel örülni fog a kiválasztottunk. Ezen belül a cirkónia kristályos szett még jobban emeli az ünnep fényét, hiszen ünnepélyes megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

Nézzük ezt a gyönyörű ékszert, mikor és hogyan érdemes hordani?!

Mi a cirkónia kristályos ékszer szett?

Az ékszer szettek, vagyis amikor nyaklánc és karkötő, vagy nyaklánc és fülbevaló készül ugyanabból a kristályból, ugyanolyan színben, esetleg ugyanolyan szimbólummal, meghatványozzák egymás hatását. Ha ezt cirkónia kristályos ékszerekből készítjük, akkor csodás, ragyogó hatást érhetünk el.

Az ékszer együttes nagyjából olyan hatású, mintha farmer és póló kombináció helyett blézert és szoknyát vennél fel.

Emeli a hatás hangulatát, megtöbbszörözi a ragyogást, ráadásul tudatosságot és harmóniát sugároz rád. Mikor viseljünk cirkónia kristályos szettet? Mindig!

Cirkónia kristályos szett hétköznapokra

A kristályos szettek középpontja a nyaklánc és a rajta lévő medál. Nem véletlenül, hiszen a nyaklánc medálja az, amire odakapjuk a szemünket, aminek a csillogása elkerülhetetlenül is vonzza a figyelmünket. A hozzátartozó fülbevaló hatásossága attól függ, milyen frizurát viselünk.

A hétköznapokban érdemes az egyéniségünkhöz illó színű és szimbólumrendszerű kristályos szettet hordanunk. Ha színes az egyéniségünk, akkor a legszigorúbb irodai körülmények közé is befér egy színes fülbevaló, ha mellette a ruhánk konszolidált. A nyaklánc medált pedig nem kell egész nap szem előtt viselnünk.

Ha viszont az egyéniségünk inkább szolid, akkor egy fehér vagy világoskék, esetleg világos rózsaszín cirkónia szett tökéletes lesz.

voros-cirkonia-szett

Fehér cirkónia kristályos szettek különleges alkalmakra

Van, amikor feltűnésre vágyunk, nem akarunk beleolvadni a tömegbe. Legyen szó akár randevúról, karácsonyi bálról vagy szakmai konferenciáról, egy ezüst – fehér cirkónia kristályos szett, akár karkötős szett tökéletes választás. A cirkónia úgy ragyog, és úgy néz ki, mint a gyémánt, elegáns és drága kisugárzást szór majd körénk.

Az ezüst ékszer is kiváló ajándék nőknek karácsonyra! Az Ezüst ékszer karácsonyra nőknek című cikkben írtunk róla!

A vörös cirkónia kristályos szett szenvedélyt sugároz

Ez a lehengerlő fényű vörös cirkónia szett inkább különleges programokra való, mert a színe lendületet és szenvedélyt sugároz nekünk, akkor is ha randira megyünk, és akkor is, ha elmerülünk a szenvedélyeink között.

Bármi legyen is az alkalom, abban biztosak lehetünk, hogy eleganciát, erőt és határozott kisugárzásunk lesz a viselésétől. Erre érdemes felkészülni, mielőtt feltesszük.

Összegezve

Ha feledhetetlen megjelenésre vágyunk, akkor a cirkónia kristályos szettek közül kell választanunk. A cirkónia a gyémánt ragyogását kölcsönzi nekünk. A fehér és világos színű kristályok támogatnak bennünket akár a hétköznapokban, a vörös szett lendületet és szenvedélyt ad nekünk, legyen szó akár randiról, akár a szenvedélyesen űzött munkánkról, céljainkról.

Ha a karácsonyi vacsorára vagy az szilveszteri bálra egy igazán nőies és sok oldalú ékszerrel szeretnéd megörvendeztetni kedvesedet, akkor egy cirkónia kristályos szett tökéletes választás!

Csillogó, gyönyörű cirkónia kristályos szettek között válogathatsz a kristalyplaza.eu kínálatában!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*