3 ajándék ötlet karácsonyra apáknak

ajándek-otlet-apanak

A karácsonyi ajándék komoly dolog, idejében ki kell találni, és be kell szerezni a hozzávalókat, főként, ha családtagról van szó. Például, ha apának szeretnénk valami igazán-igazán klassz ajándékot.

Apának nehéz kitalálni valami igazán jó ajándékot, ezért nem is egyedül kell ezzel megküzdeni. Nyugodtan összedughatja az egész család a fejét, és mi is segítünk néhány vagány ötlettel.

Nézzük, mit lehet ajándékba adni karácsonyra apáknak.

Ajándék ötletek karácsonyra apáknak

Ajándék karácsonyra apáknak – Élmények

A mai modern apák esetében remek ajándék lehet bármi, ami a telefonhoz kapcsolódik. Telefont tok, amin a családi fotó van rajta. Vagy vicces telefontartó, mindig jó ötlet.

Remek ajándékötlet a digitális fényképkeret, amit feltölthetünk az elmúlt év legjobb családi fotóival. Ez nem kis munka, idejében álljunk neki a válogatásnak.

Aztán. Nem ment ki a divatból a zenei válogatás sem, főleg, ha apának vannak kedvenc együttesei. Csak már nem cd-re, hanem fényképes pendrive-ra tehetjük az apának összeválogatott zenét. Ha tudjuk, koncertjeggyel is meglephetjük.

A legnagyobb családi ajándék az együtt töltött idő, a közös élmények. Erről lehet mesélni, ezekről lehet a fotókat beválogatni a gyűjteménybe. Keressünk olyan programot, amit apa szeret.

ajándek-apanak

Ajándék karácsonyra apáknak – Tárgyak

Ha nincs olyan ötleted, ami tutira örömet szerez, akkor nézz körül a kicsit humoros ajándékötletek között. Az apa szeretlek bögre örök sláger, és jól kiegészíti például a koncertjegyet.

Az apa-tusfürdőnek remekül neki lehet dönteni a digitális képkeretet, és így egyben a megható és vicces ajándékkal, biztosan sikert aratsz.

És, ne feledd, apa örök gyerek, szóval, ha a kedvenc filmhősével díszített játékot látsz, az is remek ajándék lehet karácsonyra.

Férfiaknak nem könnyű ajándékot találni, de segítünk a Hogyan válasszak férfinek karácsonyi ajándékot? című cikkünkben is.

Karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak – Közös tervek

A karácsonyi ajándékok másik típusa, amikor a következő hónapokra, évre előre tervezel és ezzel akár hagyományt is teremtesz. Például veszel egy kaparós térképet, vagy akár egy sima térképet ajándékba, és elkezded bejelölni rajta, mondjuk a vidámparkokat, és kitűzöd célul, hogy jövőre legalább négyet meglátogatunk. Persze, a cél bármi lehet, amit apa vagy a család szeret.

A lényeg, hogy tervezzétek el, és valósítsátok meg, mert nagyon kellenek a közös programok, de még jobban a kikapcsolódás, az élmények.

A karácsonyról, mint ünnepről sok érdekes és hasznos ötletet, információt olvashatsz a karacsony.blog nevű blog oldalon!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*