Karácsonyi ajándék gazdiknak

A karácsony közeledtével mindenki vásárlási lázban kezd el égni. Azon ismerősink és hozzátartozóink számára, akik büszke gazdinak vallhatják magukat, több ideális ajándék ötletet is találhatunk, mely utalhat a kis kedvenccel való különleges kapcsolatukra is. Ezért az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány karácsonyi ajándékot gazdik számára, hogy legyen miből válogatni a karácsonyfa alá.

Karácsonyi montázs

Egy pihe-puha képkeretbe bújtatott karácsonyi fotómontázs kiváló ajándék lehet, ha van egy kis időnk összehalászni pár aranyos képet, ami illik az alkalomhoz. Ebben nagy segítségünkre lehet például a különböző közösségi média felületekre feltöltött képek, melyeket könnyű szerrel összevadászhatunk egy kis kutakodás után.

Karácsonyi ágynemű szett

Egy-egy karácsonyi témájú ágynemű szett egy mikulás sapkás kiskutyával, kis cicával mindig telitalálat lehet, ráadásul nem csak a gazdik számára, hanem a szimpla állatbarátok számára. A téli hideg ellen mindenképp a pamut anyagból készült ágyneműk lehetnek az ideális választás, hiszen ezek sokkal jobb hőérzetet biztosíthatnak számunkra.

Téli ruhák, kiegészítők állatoknak

Egyre nagyobb divat, hogy kedvenceinket a téli hideg ellen öltöztessük, a karácsony alkalmával pedig „feldíszítsük” kisebb-nagyobb kiegészítőkkel. Egy apró, de stílusos kis nyakkendő, vagy csokornyakkendő, egy téli hám, vagy egy meleg kardigán minden kisállat számára jól jöhet egy séta alkalmával, a gazdik pedig biztosan olvadozni fognak egy elegáns nyakkendőbe öltöztetett kandúr, vagy kiskutya láttán.

Karácsonyi állatos fadíszek

A karácsonyfára ma már rengeteg fajta díszítőelemet akaszthatunk. A gazdik számára alighanem egy kifejezetten állatos, akár a szeretett állatuk fotójával díszített karácsonyfadísz is olyan ajándék lenne, aminek ezt követően mindig helye lenne a karácsonyfán.

Stílusos nyakörv karácsonyra

A karácsonyfa alá nyugodt szívvel tehetünk ajándékként egy-egy stílusos nyakörvet, hámot, vagy pórázt is, aminek segítségével gazdi és kedvence együtt járhatják majd az utcákat és a természetet.

E téren érdemes szemrevételezni a paracord nyakörv választékot, amiben kifejezetten egyedi megoldásokkal is találkozhatunk, mind színben, mind mintában. Amennyiben kifejezetten karácsony szellemében vásárolunk, akkor egy piros-fehér, piros-zöld illetve hasonló variációs lehetőséget érdemes keresnünk.

Állatos papucsok

Egy pár szőrös, meleg belebújós papucs a gazdi kedvenc állatának képével díszítve szintén szuper ajándék lehet, hiszen ezek minden nap hasznos kiegészítői is lehetnek ébredéskor és lefekvéskor is. Természetesen azért a gazdinak arra mindenképp érdemes majd ügyelnie, hogy a kis kedvence ne lopja el az ágy mellől reggelre őket.

Állatos ékszerek karácsonyra

A gazdik számára az ékszerek mindig szuper választásnak bizonyulhatnak, ha egyedi és személyes ékszert sikerül választani, illetve készíteni. Ékszerek terén a leggyakoribb választás a karkötőkre, illetve nyakláncokra esik.

Az ilyen jellegű karkötőket akár magunk is készíthetjük, akár készítethetünk is egyet. Díszítésként bevéshetjük a kisállat nevét, akár a gazdiéval együtt is.. Egy ilyen egyedi szívhez szóló ékszer tökéletes ajándék és örök emlék lehet a gazdik számára.

Összegezve

Karácsonyi ötletek terén tehát széles a tárház, amiből válogathatunk. Mindenekelőtt érdemes átgondolnunk, hogy mi az aminek a gazdi a legjobban örülne és azt átültetni úgy, hogy kedvencéhez is kapcsolódjon. Egy jó állatos karácsonyi ajándékkal akár azt is elérhetjük, hogy gazdi és kedvenc együtt örülhet a karácsonyfa körül.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*