Négy ajándék kisfiúknak

Vajon minek örülne legjobban egy kisfiú karácsonykor? Az ünnepléshez az ajándékozás is hozzá tartozik, így nagy kérdés, hogy mivel lephetjük meg a gyermekünket ebben az időszakban. A karácsony mesés elemei közé nemcsak a díszítés, a közös sütés és főzés tartozik, hanem a várakozás is, hogy vajon mi kerül a fa alá. Lehet ez egy építőjáték, egy kiskönyv, de akár egy kisfiú köntös is.

Ebből a cikkből kiderül, hogy mik a legjobb ajándékok kisfiúknak.

Karácsonyi ajándékötletek kisfiúknak

A bensőséges ünnepi hangulatot mi hozzuk létre egy olyan családban, ahol kisgyermek vagy kisbaba van. Ott már nem mi vagyunk a főszerepben, hanem a gyerkőc, hiszen őket az egész december izgalommal tölt el.

Meglepetések kisbabáknak

Ha egy kisbabának szeretnél meghitt ajándékot, akkor érdemes például egy altató játékot vagy éppen egy puha plüssállatot választani számára. Ez nem csak nagyon kedves meglepetés, hanem még biztonságérzetet is nyújthat a számára. Ha a kisfiú szeret fürdeni, akkor jöhet egy fürdőjáték is, amelyet szinte azonnal ki is tud próbálni.

Meglepetések két-három éves kisfiúknak

Amennyiben már elérte a két-három éves kort, akkor jöhetek a komolyabb ajándékok is. Ekkor már jobban áthatja őket a karácsony varázsa, vágynak is rá, hiszen valamelyest megértik, hogy mi történik körülöttük. Lehet szó egy járműről is, amelyet otthon tologathat. Egy autó, egy hozzá tartozó autópálya, egy motor vagy egy vonat remek választás bármely fiú számára. Amennyiben szeret elmélyülni a logikai játékok világában, akkor nagyszerű ajándék lehet egy készségfejlesztő társas vagy puzzle.

Meglepetések hároméves kor feletti kisfiúknak

Hároméves kor felett pedig előtérbe kerülhetnek a kézműves játékok, amelyek segítségével szabadon alkothatnak. Ez lehet gyurma, de akár egy kifestő vagy matricás album is jó választás. Izgalmas pillanatokat okozhatunk továbbá egy orvosi készlettel, egy kiskonyhával vagy egy takarító szettel. Ezekkel a szerepjátékot tudják gyakorolni, amely minden ovis számára elengedhetetlen.

Kisfiú köntös választék

Manapság a kisfiú köntös választék igencsak széles. Az internet segítségével szinte bárhol beszerezhetünk a saját családtagunk számára is megfelelő darabot. Ez lehet akár Disney mintás, vagy egy sima rózsaszín, vagy kék változat egyaránt. Egy fürdőköpeny remek választás, hiszen nem csak egyedi és színes, hanem egy kuckózós mesedélutánon is melegen tartja a gyerkőcöt.

Összegezve:

Karácsonykor a legfontosabb, hogy a gyermeknek meghittséget és boldogságot adjunk. Ahhoz, hogy jól teljenek az ünnepek, ajándékra is szükség lesz. Ez kisebb korban lehet egy altató játék, nagyobbaknál pedig akár egy társas vagy éppen egy puzzle. Amennyiben a gyerkőc elmúlt hároméves, jöhetnek a gyurmák és a kifestők is. Egy fürdőköpennyel sem lőhetünk mellé, ráadásul a kisfiú köntös választék igencsak széles.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*