Hasznos tech ajándékok nem csak férfiaknak

Nem feltétlenül szükséges nagyobb kiadásokba verni magunkat, ha valamilyen hasznos és egyedi termékkel szeretnénk meglepni szeretteinket. Egy tech meglepetés nem csak férfiak számára lehet kiváló karácsonyra, hanem akár nők is értékelhetik ezt a fajta gondoskodást. Lehet ez egy forgalomfigyelő kamera vagy akár egy laptop töltő autóba.

Ebből a cikkből kiderül, hogy milyen hasznos tech ajándékok léteznek nem csak férfiaknak.

Milyen hasznos tech ajándékkal lephetjük meg szeretteinket?

Amennyiben ismerjük annyira a megajándékozni kívánt személyt, hogy tudjuk mire vágyik, nincs gondunk. Ellenkező esetben azonban kicsit hosszabb folyamat lesz a tökéletes meglepetés kiválasztása. De vajon milyen tech dologgal tudjuk őket lenyűgözni?

Forgalomfigyelő kamera

Szinte senki számára nem ismeretlenek az orosz kamerás videók, ahol a sofőrök nem feltétlenül szabályosan közlekedve mutatják be az ottani útviszonyokat. Idehaza egyelőre még nem fedezték fel ezeknek a forgalomfigyelő kameráknak az előnyeit, de azért elvétve a magyarok is vásárolnak hasonló terméket. A legtöbb gyártmányt könnyedén fel lehet rögzíteni a szélvédőre, így forgalmat egy nagylátószögű kis kamera figyeli folyamatosan.

Okoskonnektor

Vajon mitől lehet okos egy hálózati dugalj? Hihetnénk, hogy ez ugyanúgy csak áramot ad, mint bármely hagyományos változat, ám ez közel sem így van. Egy smart konnektornak számos kényelmi és biztonsági funkciója van. Beüzemelése is nagyon egyszerű, hiszen csak be kell dugni, majd egy gomb megnyomásával csatlakoztatni a wifi-hez. Ezt követően telepíteni szükséges a telefonunkra a gyártó okosotthon appját. Ennek köszönhetően bárhol is vagyunk, tudunk áramot biztosítani az okoskonnektoron keresztül.

Laptop töltő autóba

Egy laptop töltő autóba szintén tökéletes ajándék lehet nemcsak férfiaknak, hanem akár a nők számára is. Ez a meglepetés lehetőséget nyújt az autonóm használatra. Sokszor előfordult már velünk, hogy nem tudtuk áramhoz juttatni a telefonunkat, tabletünket vagy éppen a laptopunkat, mert épp úton voltunk. A gépjárművekben nagy teljesítményű akkumulátor van, amely könnyen elbír egy laptop töltésével, amennyiben van hozzá átalakító szerkezetünk. A notebook típusához vásárolt változat a szivargyújtóba csatlakoztatható, így könnyedén és gyorsan adhat energiát a gépezetnek. Van azonban univerzális fajta is, amely szintén a szivargyújtóból kapja az áramot, viszont az adaptert be lehet állítani a megfelelő feszültség értékét, amelyet a számítógépünk igényel.

Hol szerezhető be laptop töltőt autóba?

Mind a két változat beszerezhető a különböző webáruházakban. Ha még időben kiválasztod a megfelelő terméket, akkor még biztosan át tudod adni karácsonyi ajándékként. A megrendeléskor többféle szállítási mód közül is választhatsz, így biztosan át tudod venni a terméket.

Összegezve:

Hasznos karácsonyi ajándékot találni nem egyszerű dolog. Egy tech meglepetésnek nemcsak férfiak örülhetnek, hanem a hölgyek számára is kiváló választásnak bizonyulnak. Lehet ez egy okoskonnektor, de akár egy laptop töltő autóba. A webáruházak széles kínálattal várják az érdeklődőket, ráadásul, ha időben megrendeled a terméket, akkor karácsonykor biztosan át tudod adni a vásárolt ajándékot.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*