Jégvarázs gyerekeknek karácsonyra

A Jégvarázs a Disney egyik legújabb és legnépszerűbb animációs meséjévé vált nagyon rövid idő alatt. Ez nem is csoda, hiszen minden kisgyerek megtalálhatja a számára szimpatikus karaktert a filmben, amely ráadásul komoly mondanivalót is hordoz magában. Éppen ezért a Jégvarázs a gyerekeket karácsonykor biztosan felvillanyozza, főleg, ha a karácsonyfa alá is valami ilyen ajándék kerül.

Jégvarázs Disney ágyneműhuzat

A Disney Jégvarázs ágyneműhuzatok mindig is a gyerekek kedvencei közé tartoznak. Ráadásul többfajta stílusban is megjelennek a karakterek ezeken a termékeken, így téve gyermekünk szobáját egyedivé. Természetesen mindegyik ágyneműhuzat kiváló minőségű anyagból készül, így nem kell attól félnie egy szülőnek se, hogy gyermeke álma ne lenne felhőtlen.

Jégvarázs Disney párna

Amennyiben szeretnénk kiegészíteni a gyerekszobát még egy-két Disney Jégvarázs ajándékkal, akkor egy Jégvarázsos párna például kiválóan alkalmas lehet erre. A dekoratív díszpárnákon a Jégvarázs minden karaktere megjelenhet, kezdve Elzától, Annán át, egészen Olaf a hóemberig és Sven a szarvasig. Amennyiben gyermekünk oda van a Jégvarázsért, akkor egy ilyen kis díszpárna szinte kihagyhatatlan a szobája díszeként és biztosan minden kisbarátja irigykedni fog rá, ha meglátják.

Jégvarázs takaró

Ha már van Jégvarázsos ágyneműhuzat és párna, akkor nem maradhat el az ugyanilyen takaró sem. Bár Elza bármikor képes fagyos hangulatot varázsolni, de az arcával ellátott minőségi polár takarók biztosan felmelegítik a téli hidegben gyermekünket, ha bebújik, egy ilyen takaró alá. Az igazi rajongók számára egy ilyen kihagyhatatlan darabot mindenképp ajánlott beszerezni.

Jégvarázs fürdőkellékek

Persze, ha már a hálószobában már nincs hely Jégvarázsos ajándékoknak, még akkor is ott a fürdő, melyet gyermekünk kedvéért feldobhatunk egy nagyszerű fürdőszobai kilépővel. Sőt mi több, gyermekünk a strandon is a nyilvánosság tudtára adhatja rajongását egy kiváló minőségű fürdőlepedővel, ami láttán a többi gyerek biztosan irigykedve néz majd össze.

A jégvarázsos ajándékok tárháza szinte végtelen, ha gyermekünk igazi rajongó, akkor könnyen összeállíthatunk neki egy komplett szettet is, mellyel biztosan felhőtlen örömöket okozunk majd neki karácsonykor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*