Puha meleg plédek karácsonyra

Szeretnél kicsi gyereknek, babának cuki karácsonyi ajándékot találni? Olyat, ami puha, biztonságos, de azért színes és kedves?

Akkor a puha, meleg babapléd tökéletes ajándék lesz! A plüss nagyon puha, a pléd színe és mintája nagyon cuki. Ráadásul a gyerkőc szülei is örülni fognak, mert babaplédre mindig szükség van.

Ráadásul a puha plédnek még van egy meglepetése is a számodra!

Puha plédek karácsonyra

A plüss pléd extra puha, nagyon finom érzés a gyermek számára, ezért is szeretnek annyira belebújni. A puha pléd bírja a mosást, utazást, és gyorsan szárad. Ágytakarónak is tökéletes, színes vidámsággal borítja be a gyerekszobát.

A puha babaplédek mintája változatos, de az biztos, hogy mindegyik vidám és kedves. Bármelyiket választhatjuk.

A babaplédnek van egy nagyon izgalmas trükkje. Össze tudod hajtani úgy, hogy egy cuki párna legyen belőle. Díszpárnának is jó ötlet, és a babát is megtámasztja, amíg kicsi.

Meleg plédet karácsonyra kislányoknak

A kislányok talán kicsit fázósabbak a fiúknál, de az biztos, hogy a babáknak, kisgyerekeknek fokozott odafigyelésre van szükség a meleg terén.

Ezért egy puha, meleg plédre mindig jó ajándék ötlet. ha őszinték vagyunk, akkor ez felnőtt korban is így van, igaz?

A kisgyerekeknél nem csupán a hideg ellen véd a pléd. Tudtad? A plüss pléd alá lehet elbújni ha vihar van. És a pléd alatt mesét hallgatni sokkal-sokkal izgalmasabb, mint fölötte.

Plédek karácsonyra kisfiúknak

Természetesen a kisfiúk számára is van puha, meleg pléd. Hiszen a vihar, és a mesék miatt szükség van rá.

A puha plüss pléd mérete 160*110 centiméter. 100% mikroszálból készült, könnyű, és elég strapabíró. A mikroszál miatt már 30 fokon is tisztára mosható. Nem deformálódik, és a színét is megtartja.

Meleg pléd kisfiúknak

Összegezve

Puha, meleg plédek karácsonyra. Babáknak és kisgyerekeknek ennél jobb ajándékot ki sem tudnánk találni. És még a szüleik is boldogok lesznek tőle! A pléd összehajtható párnává, és kis helyen is elfér. Ágytakarónak, utazó takarónak is tökéletes választás.

Változatosan színes és kedves mintájú plédek közül választhatunk karácsonyra, kislányoknak és kisfiúknak is biztosan találunk megfelelőt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*