Karácsonyi ajándék kismamának

Az újdonsült kismamáknak a kezdeti időszak mindig nehéz. Ilyenkor mindig jól jön egy kis kedvesség, egy apró ajándék, akár csak a jó szándék jeleként, vagy valamilyen alkalomhoz kötve, mint a karácsonyi ünnepek. Az ünnepekhez közeledve éppen ezért most néhány ötletet gyűjtöttünk össze karácsonyi ajándékként kismamák részére.

Emlékkönyv

Egy emlékkönyv kiválóan alkalmas arra, hogy az elkészült ultrahangos képeket, illetve az első babafotókat emlékként megőrizheti önmaga és gyermeke számára. Ráadásul egy ilyen emlékkönyv a kreatívabb anyukák számára valódi kincs, hiszen apró üzeneteket rejtve bele az utókornak is üzenhet ezt-azt.

Pelenkázó táska

Egy ilyen praktikus, hasznos zsebekkel, állítható vállpánttal és párnázott pelenkázó táska minden kismamának jól jön, hiszen így könnyebben kimozdulhatnak a csöppséggel és nem kell attól félni, hogy a pelenkázó kellékeket hogyan is vigyük magunkkal.

Babaváró csomag

Egy-egy babaváró csomagba rengeteg apró kis dolgot belerejthetünk, melyek a kismama és a gyermek számára is hasznosak lehetnek. A rugdalózótól kezdve, a szundi kendőn át, egészen a vízhőmérőig minden belekerülhet egy ilyen kis csomagba.

Amennyiben a kismamának szívesen adnánk egy babaváró csomagot ajándékba, érdemes meglátogatni a happybabybox.hu webáruházat, ahol válogathatunk az előre elkészített lányos, és fiús csomagok között, de akár magunk is összeválogathatunk egyet.

Babasapka sál és pulóver

Mind a fiú, mind a lány csecsemőknek kiváló ajándék lehet egy jól megválasztott szép csíkos mintájú sál, sapka, vagy épp pulóver pulóver. Ennek garantáltan az anyuka is örül, hiszen a pénztárcáját is megkíméljük a ruhavásárlástól, másrészt a gyermeknek is váltásruhaként szolgálhat télen az új ruhadarab.

Babázós könyvek

A legtöbb első gyermekes anyuka számára biztosan hasznos ajándék egy-két olyan könyv, amiből megtanulhatja a gyermeknevelés csínját-bínját. Egy jó baba- és gyermekfejlesztési, nevelési könyv olyan, mint egy jó szakácskönyv, minél több van belőle, annál jobb.

Body

Az újszülött egyik legfontosabb viselete a body, amiből ráadásul sosem lehet elég. Ha tisztában vagyunk a baba nemével, válogassunk a hozzá illő színpalettáról néhány jól kezelhető (könnyen mosható, pamut) darabot. Amennyiben még kérdéses, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e, akkor célszerű olyat választani, ami semleges színű.

Pelenkatorta

Ha jól ismerjük a leendő anyukát, és tudjuk melyik pelenkát részesíti majd előnyben. készíthetünk számára pelenkákból egy ajándékkosárra, vagy tálcára épített, emeletes tortát, a tetején esetleg egy kis kabalaállatkával.

Törölköző

A törölköző “örökzöld” ajándék, főleg akkor, amikor újabb és újabb díszítésű, mintájú törölközőket találunk. Persze, csak kiváló minőségű törölközőt érdemes ajándékba adni, hiszen más esetben úgysem fogja használni.

Összefoglalva

A kismamák számára tehát látható, hogy rengeteg ajándék opció áll rendelkezésre, ezért szinte biztos, hogy örülni fog, ha a fenti ötletek közül válogatunk a kis család számára.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*