Jacuzzi – karácsonyi ajándék az egész családnak

jacuzzi_karacsonyi_ajandek

Ha valami nagyszabású, igazán ütős karácsonyi ajándékot szeretnél, akkor lepd meg az egész családot egy jacuzzival! Ez egy olyan ünnepi ajándék, ami nem csak garantálja az életre szóló élményeket, de még számos, egészségre pozitív hatása is van!

A mai világban mindenki rohan, és kevés időt fordítunk egymásra, ami rengeteg problémához vezet. Mivel a jacuzziban lazulni mindenki szeret, így a pezsgőfürdő nem csak a pihenés, hanem a jó beszélgetések, közös élmények helyszíne is! Pároknak jó lehetőség, hogy minőségi időt töltsenek együtt, a gyerekek is szívesebben töltenek időt otthon, és szívesebben abbahagyják a kütyük nyomkodását, ha pezsgőfürdőzhetnek. 

A jacuzzi az egészségre is jó hatással van, például csökkenti a fejfájást, ízületi fájdalmakat, enyhíti a vérkeringési- és anyagcsere zavarokat, megelőzi a narancsbőr kialakulását.  A  meleg vízben a test hőmérséklete megemelkedik, a vérkeringés felgyorsul, a vérnyomás csökken, a sejtek számára szállított oxigén és tápanyag mennyisége többszörösére nő.

Nagyon jó stresszoldó, és segíti a pihentető alvást is! Legyünk őszinték, a karácsony nem csak sok örömmel, de sok stresszel is jár.  Be kell szerezni, be kell csomagolni az ajándékokat, kitalálni a karácsonyi menüt, bevásárolni, elkészíteni az ételeket, feldíszíteni a lakást, egyeztetni a rokonokkal, ki kivel mikor és hol találkozik és így tovább. Milyen jó lenne ezt a sok stresszt egy pezsgőfürdő habjai között kipihenni! És a stresszoldó hatást nem csak karácsonykor, hanem egész évben, télen, nyáron,  minden egyes nap élvezhetjük.

jacuzzi_karacsonyi_ajandek

Mire figyelj a jacuzzi kiválasztásakor?

Először a méretet kell átgondolni. Egyfelől, hogy mekkora jacuzzi fér el a lakásban, házban, és hogy hányan szeretnék használni. Fontos tudni, hogy ha egy jacuzziban 4 férőhelyet alakítottak ki, az nem feltétlenül jelenti, hogy egyszerre négy felnőtt ember tudja használni. A jacuzzi gyártók arra törekszenek, hogy a masszázsmedence minél több féle élményt nyújtson, mindegyik férőhelynél máshol helyezkednek el a fúvókák, de ha mindegyik férőhelyen ül valaki, akkor lehet, hogy a lábrésznél már szűkös lesz.

Általános tévhit, hogy minél több fúvóka van egy jacuzziban, az annál jobb. Ez nem feltétlenül van így, a fúvókák számánál sokkal fontosabb szempont a fúvókák és a szivattyúk elrendezése. Hiába van egy jacuzziban sok fúvóka, ha azok nem arányosan, átgondoltan vannak elhelyezve, nem fognak kellemes élményt nyújtani.

Érdemes olyan modellt választani, ami jó hőszigeteléssel rendelkezik, mert ezzel jelentősen csökkenteni lehet a jacuzzi fenntartási költségét. Ez különösen akkor fontos szempont, ha szabadtéren szeretnétek használni.

Sok hasznos információt olvashatsz a jacuzziwebshop.hu blog oldalán, amik segítenek majd kiválasztani a számodra legjobb jacuzzit!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*