Eljegyzési gyűrű a karácsonyi ajándékok között

Karácsonyi eljegyzés gyűrűvel

Az ékszer tökéletes karácsonyi ajándék, akár szülő, gyermek, akár barát vagy barátnő lepi meg a másikat egy ékszerszettel. Ezüst ékszer a mindennapokra vagy egy egyedi karkötő a meglepetés, a hatás garantált lesz. De a karácsony lehetőséget teremt egy különleges alkalomra is: ez pedig a lánykérés!

A legszebb kérdés karácsonykor: leszel a feleségem?

Ne törődj a károgókkal, akik szerint Valentin napon és karácsonykor nem túl kreatív dolog megkérni a barátnőd kezét! A karácsony a szeretetről és az összetartozásról szól: ezzel a kérdéssel fejezed ki, hogy egy egész életet leélnél vele. Ha pedig igent mond, az neked is egy csodálatos karácsonyi ajándék lesz!

Így kérd meg a kezét karácsonykor!

A karácsony gyönyörű díszlet egy lánykéréshez a maga puha fényeivel, az üde karácsonyfával és az illataival. Persze ott van mellette a rohanás, de csak rajtunk múlik, hogyan törünk ki belőle.

Eljegyzési gyűrű kiválasztása karácsonyra

Jó ha tudod, hogy ez nem utolsó pillanatos ajándék! Lehet, hogy te már elhatároztad, hogy ezzel a nővel te bárhová, bármeddig elmennél, de hidd el, az eljegyzési gyűrű választása nem olyan egyszerű! Szinte elveszni az ajánlatok között: különböző arany anyagok és gyémántok között válogathatsz, érdemes már októberben elkezdeni a keresgélést! Bátran kérd az ékszerész segítségét, aki ismeri a trendeket és különböző stílusok között is eligazodik!

Teremts romantikus hangulatot

Legtöbbször nem a 15 fős családi karácsonyi vacsora a megfelelő hely a lánykéréshez. Biztosan lesz a szenteste során olyan óra, amikor csak kettesben vagytok és egymásra figyeltek! Szóljon lágy zene vagy pörgős karácsonyi slágerek, ez csak a habitusotoktól függ. Gyújts gyertyát vagy villogjanak azok a csoda fények a karácsonyfán! Lényeg, hogy meghitt hangulatba kerüljetek sablonokkal vagy anélkül. Hiába „csak” egy tárgy az eljegyzési gyűrű, a szeretet és az örömteli együttlét az igazi ajándék.

Eljegyzési gyűrű karácsonyi csomagba rejtve

Meg kell adni a módját: csomagolj A klasszikus csomag: piros doboz arany szalaggal átkötve- mindenki szívét elrabolja! Lehet, hogy már sejt valamit a leendő menyasszonyod, de biztos csak akkor lehet benne, amikor felteszed a kérdést: leszel a feleségem?

Eljegyzési gyűrű a karácsonyfán

Felejthetetlen élmény lesz, ha a családi vacsoráról hazaérve megkéred, hogy kapcsolja be a fényeket a karácsonyfán! És még azt is a fülébe súgod, hogy keresse meg a karácsonyi ajándékát a karácsonyfán: meglepetés várja az ágak között. Képzeld el: egy stílusos gyémánt eljegyzési gyűrűn csillannak meg a fények! Innentől már a csak kérdés és a szerelmes ölelés következhet!

Összefoglalva: a karácsonyi hangulat meghozza a kedvet a házassághoz. Összetartozásotokat az eljegyzési gyűrű tökéletesen kifejezheti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*