Fotózás ajándékba profi fotóssal? Egy igazán különleges meglepetés…

Fotózást adni ajándékba különleges meglepetés és egyúttal biztosan nem mindennapi, maradandó élmény lesz a megajándékozott számára. Íme 5+1 tipp, hogyan teheted különlegessé ezt az ajándékot:

1. Készíts saját kezűleg ajándékutalványt a profi fotózáshoz

Készíts egyedi ajándékutalványt a profi fotózásra. Foglald le előre a fotózást egy profi fotóssal és készíts saját kezűleg valamilyen kreatív ajándékutalványt hozzá. Az utalvány lehetővé teszi, hogy a megajándékozott maga választhassa ki a fotózás időpontját és helyszínét.

2. Ajándékozz családi fotózást

Ajándékozhatsz párodnak, vagy szüleidnek például egy karácsonyi családi fotózást. Nagyszerű családi élmény és egyúttal lehetőség arra, hogy ráhangolódjatok az ünnepekre és együtt örökítsétek meg a legszebb ünnepi pillanatokat. Szervezheted karácsonyi fotóstúdióban az egészet, ahol a dekoráció már adott. A gyermekek számára különleges ajándék lehet, ha magával a Mikulással készülhetnek képek varázslatos karácsonyi környezetben.

3. Páros vagy portréfotózás 

Romantikus ajándékként ajándékozhatsz páros fotózást, vagy adhatsz ajándékba egy előre lefoglalt portré fotózást, ahol fotózás előtt fodrász és kozmetikus közreműködésével meg profibb portréfotók készülhetnek párodról.

4. Tematikus vagy lifestyle fotózás

A lifestyle fotózás történhet bárhol és bármilyen témában. Munka közben, sportoláskor, hobbival való foglalkozás közben, kedvenc lovaddal vagy kutyáddal. Mindenképpen különleges ajándék az, amikor az élet örömteli pillanatit örökítik meg.

5. Glamour fotózás hölgyeknek

Csodás sminkben és frizurával, jól megválasztott szép fehérneműben igazi szupermodellnek érezheti magát bármelyik nő. A glamour fotózás ideje alatt miden pillanat a modellről szól, kellemes fények, bátorító szavak és sok nevetés kíséri végig a fotózás pillanatait intim környezetben. Az elkészült művészi képsorozat ajándék a pár mindkét tagjának: a hölgyeknek önbizalom növelő maradandó élmény, az uraknak csodás ajándék, mely párjuk szépségét örökíti meg profi körítésben.

+1. Nyomatok és albumok

A fotózás után elkészült képeket kinyomtathatod és ajándékként albumba rendezheted, vagy akár bekeretezett képként adhatod át. Ez maradandó emlék, amelyet hosszú évekig őriznek majd.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*